<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7257554066463600620\x26blogName\x3dbaby+ikaa+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babyikaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babyikaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-2826103305741991409', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
My little baby
Click Pic To 'READ' :)





Heyy Stalker (!)
iloveyou!


maseh sebab view : )
Belog Mereka
Those kawaii sites

KAROAKE JUM?
melalak cepat
videokeman mp3
Back to December – Taylor Swift Song Lyrics


CERITA BABY.
Past-tense

saya sayang dia lagii
31 Mar 2011
sayang imy , ineed you .
awak kat mana ? saya kol selalu x kan penah ankad !
ps : sayaa malass !


thankss sayang
26 Mar 2011
okee now nie skin blog aku yg baru suma nie kakak niaa yg buad , sumpaah dia baek gylaa . iloveyou . baru kenal tapi baek yg amad <3 ily ily . thank my cutest bubu , yeahh she the one ilove now . fullstop . dnt ever break or hurt her . if i get know who the person hurt her. you pantat or you dick will broken !


comelcomel : )
25 Mar 2011
kak aufa fafa punya belog :D
oke nie mmg aku tadak keja . aku dok tengah online FACEBOOK and while finish -ING . my homewurk . aku nampak cik puan ini online . name aufaa . aku chat ngn dia mnx  link belog dia . ya ampunn comel gylaa belog dia . macam tuan dia punya belog : ) okee . hee . sorry kami curik gambaq belog ampa tapi dah comell sngad curik sajee :D


grr , i need you ~
22 Mar 2011
hmm , sedih sedih ! saya perlukan awak disisi saya buat masa sekarang jaa ~~ mana awak ? ya ALLAH . sabar je lhaa . semalam kol diaa . dia macam x peduli pasal saya lagi : ( kenapa awak pergi macam to je . you tanak cakap dgn i langsung . ckp jaap . then i kol balik you off fon : (

YA ALLAH , kalau gf awak marah awak sekalipon . susah sangat ke nak cakap yg awak dah benci and tak penah sayang saya ? susah ke awak nak cakap jangan gangu idup aku ? awak saya sayang awak . saya takesah ape orang nk ckp , dkt buku saya belambak name awakk aaww : (

yess , dia benci saya .
yess , dia x sayangkan saya ,
yeahh . dia dah lupakan saya :(

saya rindu nk dengar and cakap dgn awak jee , susah sangat2 kee ?
saya rindukan awak sangat , rindu suara awak !
butt , saaya tau awak makin lama makin jauh pada saya : (

tape lhaa . : (